top of page
20220708-DSC_8208.jpg

Inschrijving start-to-yoga

Heel fijn dat je interesse hebt in de start-to-yoga lessenreeks. In een kleine groep (maximaal 8 deelnemers) doorlopen we in vijf lessen de verschillende zonnegroeten en maak je kennis met de houdingen die het meest voorkomen in prana vinyasa yoga lessen. Prana vinyasa yoga is een dynamische en zachte yogastijl. We werken vanuit het idee dat we de houdingen aanpassen aan jouw lichaam, en niet omgekeerd. Op het ritme van onze ademhaling bewegen we van de ene houding naar de andere. Naast veel bewegen, is er ook ruimte voor meditatie, een ademhalingsoefening en uiteraard een lange ontspanning aan het einde van de les. Ideaal om uit je hoofd en meer in je lichaam te komen, en tegelijk wat sterker en flexibeler te worden.

Nadat je deze lessenreeks hebt afgerond, ben je klaar om in te stappen in de 'Slow flow' lessen. 

 

De lessen vinden telkens plaats op woensdagavond, van 19u15 tot 20u30. De volgende lessenreeks is gepland op volgende data: 06/09/2023, 13/09/2023, 20/09/2023, 27/09/2023 en 04/10/2023. Je schrijft je in één keer in voor alle lessen in deze reeks. De lessen gaan door in Groepspraktijk Arnica (in de Groepspraktijk Vaartland), Overwinningsstraat 101A, 2830 Willebroek.

 

Je inschrijving is pas definitief na de betaling van €55 op het rekeningnummer BE44 9734 2821 7345 op naam van Fien Van Sint Jan, met vermelding 'Lessenreeks'. Gelieve dit binnen de zeven dagen na je inschrijving in orde te brengen. 

 

De informatie die hier wordt gevraagd, wordt enkel gebruikt voor de communicatie over de lessenreeks. Jouw persoonlijke gegevens zullen nooit gedeeld worden met derden.

 

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om me te contacteren!

Voor de registratie van de aanwezigheden in de lessen (en als je eventueel na de start-to-yoga nog lessen wil volgen), maak ik voor jou een profiel aan op momoyoga. Ik gebruik momoyoga voor de praktische organisatie van de lessen (alle yogi's kunnen hier hun lessen boeken en betalen). Momoyoga is een veilig platform en is wereldwijd één van de meest gebruikte tools door yogadocenten.

Bij jouw inschrijving voor de lessenreeks, ga je ermee akkoord dat ik je registreer bij momoyoga. Na je registratie kan je zelf een wachtwoord instellen en je profiel beheren.

Neem gerust een kijkje: https://www.momoyoga.com/shaktiyoga-be/schedule 

Bedankt voor je inschrijving!

bottom of page